EXCLUSIV! Mihai Albu te sfătuiește cum să îți PROTEJEZI picioarele

Publicat pe 19.09.2016 la 11:34 Actualizat pe 19.09.2016 la 13:34

Incaltamintea acoperita le da multora dureri de cap. Nu pentru ca ar fi prea stranse, ci din cauza ca picioarele incep sa... miroasa. Iata cateva sfaturi pentru a avita aceasta situatie neplacuta.

Foto: hepta.ro

A venit toamna, deci, este momentul să punem sandalele în dulap și să scoatem pantofii la lumină. Sau să ne cumpărăm alții noi. Încălțămintea acoperită, pentru unele dintre noi, înseamnă și o mare problemă: mirosul neplăcut al picioarelor. În exclusivitate pentru tvhappy.ro, Mihai Albu, cel mai apreciat desigener de încălțăminte din România, a oferit câteva sfaturi privind alegerea pantofilor, dar și cum putem evita neplăcuta situație în care picioarele încep să emane un miros neplăcut.

  • Dacă ai piciorul lat sau porti un număr atipic (neîncadrat în măsurile clasice, de ex: 33 sau 37,5, sau 41 - masuri la pantofi de damă), soluția este să faci compromisul cel mai mic. Adică alegi numărul cel mai apropiat, astfel încât să lași piciorul să respire, să se simtă confortabil și, astfel, să nu îți transpire.
  • Un alt sfat pentru a evita mirosul neplăcut este să nu porți două zile la rând aceeași pereche de pantofi.
  • Ce vă mai pot sfătui? Să alegeți întotdeauna pantofi cu calapod de calitate, făcuți din materiale de calitate, naturale, atât pentru exteriorul, cât și pentru interiorul lor.
  • Sfatul este valabil și atunci când alegi pantofi pentru copii, ținându cont că ei sunt foarte activi și stau multe ore încălțați, la școală și pe drumul la și dinspre școală.

În articolul

EXCLUSIV! Mihai Albu te sfătuiește cum să îți PROTEJEZI picioarele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x