Mirela Vescan îți spune cum poți evita ca fardul de ochi să se strângă în cutele pleoapelor

Publicat pe 08.01.2015 la 14:10 Actualizat pe 08.01.2015 la 14:42

Îţi începi ziua cu un machiaj fresh, însă în maxim câteva ore fardul ţi se strânge şi fondul de ten ţi se şterge de pe faţă? Multe femei păţesc asta pentru că nu respectă paşii corecţi pentru un machiaj impecabil

Îţi începi ziua cu un machiaj fresh, însă în maxim câteva ore fardul ţi se strânge şi fondul de ten ţi se şterge de pe faţă? Multe femei păţesc asta pentru că nu respectă paşii corecţi pentru un machiaj impecabil.

Make-up artistul Mirela Vescan, profesorul în frumuseţe de la Intact Media Academy, îţi dezvăluie secretele unui machiaj rezistent.
“În primul rând, este foarte important să ştim ce tip de ten avem, pentru că totul porneşte de la bază, ea trebuie să existe; nu poţi să faci un machiaj fără să aplici fond de ten. Întotdeauna, îţi alegi un fond de ten în funcţie de tenul pe care îl ai.

De asemenea, foarte important este, ca înainte de fond de ten, să nu aplicăm creme grase pe faţă - recomand creme hidratante care să reprezinte o bază bună aderentă pentru fondul de ten. Apoi, fondul de ten trebuie masat până la stabilizare şi deja vorbim despre un machiaj rezistent!”, ne sfătuieşte Mirela Vescan.

Make-up artistul ne învaţă şi cum putem evita ca fardul de pleoape să se strângă în cutele pleoapelor: „Un alt secret este legat de pudră, puteţi folosi orice pudră, indiferent de textura ei, pudră care are rolul de a fixa fardul de pleoape. Explicaţia este simplă: fardurile trebuie fixate pe un suport, iar fără acest pas, machiajul nu rezistă! Un creion, de exemplu, nu o să stea niciodată singur, el migrează, este transferabil, aşa că trebuie fixat cu un fard de culoarea lui”.

Dacă eşti pasionată de arta machiajului, poţi afla toate trucurile despre machiaj şi îţi poţi colora drumul spre o carieră de make-up artist sub îndrumarea Mirelei Vescan la cursurile de machiaj de la Intact Media Academy (IMA).

Mirela Vescan este trainer la Make-up Academy, cursul de machiaj din cadrul IMA. Make-up artistul este unul dintre cei mai cunoscuţi, buni şi respectaţi make-up artişti din România, având o experienţă de 20 ani în acest domeniu şi un portofoliu impresionant de premii pentru machiaj.
Următorul curs susţinut de Mirela Vescan începe luni, 12 ianuarie. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 021.208.74.02 sau online, la http://www.intactmediaacademy.ro/inscrieri/inscrieri-online-pentru-cursul-de-make-up/.

Modulul de machiaj profesional are o durată de cinci săptămâni, cursurile desfășurându-se patru zile pe săptămână, câte patru ore pe zi. Orele de pregătire se vor ține după-amiaza (16:00-20:00).

În articolul

Mirela Vescan îți spune cum poți evita ca fardul de ochi să se strângă în cutele pleoapelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x