Noua colecție a creatorului Giambatistta Valli revoluționează lumea modei

Publicat pe 29.07.2020 la 14:23 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:43

hepta.ro

Pandemia ne-a luat prin surprindere pe toți, multe dintre cele mai importante și mari evenimente din lume au fost anulate din motive de prevenție și protecție. Cu toate acestea celebrul creator de modă Giambatistta Valli dărâmă toate concepțiile prin vise și dorința de senzațional.

Noua colecție marca Giambatistta Valli

Colecția casei de modă Giambatistta Valli 2020 nu s-a ținut pe catwalk, ci ca o expoziție de artă în Jeu de Paume, Paris, deschisă publicului larg. Designerul mărturișeste că ideea își are rădăcinile de pe vremea în care era doar un copil cu vise mari și puține venituri. „Uneori, lumea modei este prea exclusivă și alteori este plăcut să fie incluzivă. Deci cred că este bine să pot deschide acest lucru oamenilor din Paris, să pot împărtăși ceea ce este ideea mea despre frumusețea italiană și de unde sunt – mai ales într-un moment ca acesta” a spus creatorul, amintindu-și de perioada în care se chinuia să intre la un show de modă.

Noua colecție cuprinde cele două lucruri pe care Giambatistta le îndrăgește cel mai tare, moda și natura, florile. În acest sezon le-a combinat pe cele două, imaginându-și cele mai dragi muze ale trecutului și prezentului în intimitatea naturală a propriilor grădini. Colecția, inspirată de coasta Amalfi din Italia și de natura specifică locului, trimite vizitatorul în perioada anilor 60-70. Volumele exagerate, aplicațiile 3D, pastelurile diafane domină întreaga colecție.

Rochiile și modele erau presărate cu motive florale, care mai de care mai bine lucrate și originale. Finețea artistului și dragostea pentru natură se obersă în fiecare centimetru de rochie, în fiecare cută și în fiecare poveste.

Pe lângă acestea, modelele nu au fost singurele care s-au bucurat de un look floral, Muzeul de Arte Decorative a fost, de asemenea, împodopit cu flori de toate speciile și mărimile, creând un cadru diafan.

Sursă: Vogue, Tabu

CITEȘTE ȘI

Top 5 ținute de vară pe care trebuie să le ai

6 piese vestimentare de care ai nevoie în garderoba ta

În articolul

Noua colecție a creatorului Giambatistta Valli revoluționează lumea modei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste
Happy People • ieri la 02:11
Tânărul actor Emre Bey, Arda din „Ține-mă de mână”, face parte din distribuția unui nou serial turcesc
Happy People • pe 28.11 la 01:33
Frumoasa Özge Yağız, „Reyhan din Jurământul”, este protagonista unui nou serial turcesc
Happy People • pe 27.11 la 15:12
6 seriale turcești pe care nicio femeie nu trebuie să le rateze