(P) Accesorii dama de la Bobomoda - pentru cele care doresc o pata de culoare la orice outfit

Publicat pe 15.03.2021 la 15:56 Actualizat pe 15.03.2021 la 16:00

O tinuta la care nu asociezi niciun accesoriu poate fi usor catalogata ca fiind plictisitoare. Orice outfit este parca mai bine pus in evidenta cand sunt asociate si unele elemente extra

Bobomoda

Desigur, nu exageram cu prea multe, pentru ca una din regulile de baza in fashion este despre less is more. Daca primavara aceasta va ganditi la o pata de culoare pentru orice tinuta ei bine accesoriile de la Bobomoda sunt o alegere excelenta.

Esarfele, mereu la moda

Unul din acele accesorii dama parca indispensabile se refera la esarfe. Mici, scurte, la baza gatului sau cele mari cu care parca va inveliti, colorate sau simple, uni sau in mix de culori, esarfele sunt mereu o incantare. Au insa un rol practic, dincolo de cel estetic. Mai cu seama in aceasta perioada de tranzitie si de primavara, cand temperaturile se schimba constant, o esarfa este ca plasa de siguranta – e bine sa o ai la indemana, caci nu stii niciodata cand ai nevoie de confort termic.

Iar Bobomoda pune la dispozitie o gama destul de vasta de astfel de esarfe. Dedica o intreaga colectie acestor accesorii. Gasesti texturi si grosimi diverse, printuri si culori diferite. Pentru ca femeile traiesc in stari, ai de unde alege cate una pentru fiecare zi, o esarfa pentru fiecare tinuta pe care ti-o construiesti zi de zi.

Accesoriile care te fac sa fii chic

Uneori nu iti permiti sa investesti prea mult in unele piese, iar la capitolul accesorii pare destul de usor de subestimat importanta unora. Altfel spus, ai tendinta sa le minimalizezi ca importanta. Cu unele insa, dai lovitura si pari chic. Uneori tocmai accesoriile pot fi cele care tradeaza calitatea tinutei, asadar alege-le cu atentie.

Vei gasi la Bobomoda o varietate de optiuni, potrivite pentru fiecare sezon. Gasesti manusi, genti si posete, portmonee, curele, esarfe si fulare, ceasuri, ochelari sau bijuterii. Accesoriile pe care le alegi trebuie sa iti intregeasca tinuta, sa fie o alegere ce echilibreaza o tinuta. Alege rand pe rand ce ti se potriveste si descopera la bobomoda.ro varietate de optiuni, dar si de preturi, dintre cele mai accesibile chiar.

Daca tot ai ajuns in acest eshop...

Se spune ca femeile nu cumpara in exces, ci gasesc oferte. Ei bine, la bobomoda.ro vei gasi mai multe oferte decat ai crede. Preturile sunt accesibile si gama de produse una care te incanta. Practic de aici te poti imbraca pentru fiecare zi, de aici poti alege acele piese vestimentare care iti completeaza garderoba de sezon.

In acelasi eshop sunt usor de gasit haine, body-uri, rochii sau chiar masti faciale, daca tot sunt indispensabile in zilele noastre.

Bobomoda rasplateste cu moda accesibila, varietate de marimi la fiecare articol si mai ales cu preturi echitabile. Descopera locul din care te poti imbraca din cap pana in picioare, cu accesorii incluse, indiferent daca esti adepta stilului sport, casual sau elegant ori office. Descopera bobomoda.ro!

Contact:

magazin@bobomoda.ro

În articolul

(P) Accesorii dama de la Bobomoda - pentru cele care doresc o pata de culoare la orice outfit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x