(P) Top 5 piese în tendințe pentru iarnă 2022

Publicat pe 29.11.2022 la 10:30 Actualizat pe 29.11.2022 la 10:38

Iarna acestui an va fi clar un anotimp al contrastelor, cu tendinte si stiluri noi, din care poti alege doar cateva sa te reprezinte.

ceas albastru de la Guess cu ursuleți

Top 5 piese în tendințe pentru iarnă 2022

fashiondays.ro

Vremea rece de afara ofera scuza perfecta pentru a arunca pe tine tinuta clasica cu blugi si un pulover in fiecare zi, din noiembrie si pana in martie. Dar asta nu inseamna ca te vei lasa ‘invinsa’: avem pentru tine cinci idei cu care sigur vei face furori.

Citeste mai departe sa gasest noi idei si inspiratie pentru stilul tau de iarna!

Pantaloni argintii

Daca nu vrei aceleasi si aceleasi tinute in fiecare zi de iarna, atunci inlocuieste clasicii blugi cu o pereche de pantaloni sau blugi peliculizati, argintii. Acest material este una dintre cele mai mari tendinte ale iernii 2022 si va continua sa va domine garderoba pentru restul anului. Pantalonii argintii vor deveni lejer preferatii tai si ofera o modalitate usoara de a purta putin mai stylish iarna puloverul bej sau chiar un tricou alb, simplu. Arunca deasupra un cardigan sau blazer și vei fi gata sa iesi pe usa.

O haina de blana

Jachetele parka si puffer sunt minunate pentru iarna, dar atunci cand vrei sa te simti de milioane, nimic nu bate un palton de blana naturala sau ecologica. Si niciodata nu e prea tarziu sa adopti aceasta tendinta. Ofertele din acest sezon sunt mai spectaculoase ca niciodata, cu noi modele scurte, midi si lungi debutand in culori vii, precum roz si albastru cobalt. Dacă o blana colorata nu este genul tau, poti gasi cu usurinta o alternativa mai usor de asortat: alba, maro sau neagra. Va fi ideala in contrast cu blugi baggy, pantaloni cargo si tenisi dar si in combinatie cu rochii de ocazie.

Puloverul alb din lana

Puloverele albe sunt cele mai frumoase piese cu care sa intampini vremea rece. Dar pentru a le face sa iasa in evidenta, cauta modele cu detalii speciale, cum ar fi o garnitura din dantela, ocheti mari, design supradimensionat sau pufos, cu mohair. Adaugarea oricarui detaliu feminin pe un pulover ii ofera un look mai elegant, mai ales daca intentionezi sa-l porti in preajma sarbatorilor. Incearca sa il adaugi peste o rochie slip, stil lenjerie si cu cizme inalte.

Costumul masculin

Clasicul sacou negru, gri sau bej exista cu siguranta deja in arsenalul tau pentru sezonul rece! Acum ar fi cazul sa il introduci intr-o tinuta cu pantaloni conici sau largi din acelasi material si aceeasi nuanta. Gandeste-te asa: un costum din doua sau trei piese va fi alegerea perfecta in diminetile in care nu ai deloc inspiratie sa compui un look complicat: arata elegant, dar poate fi si sport/casual daca il porti cu tenisi. Plus ca fiecare piesa devine punct de start pentru multe alte tinute, indiferent de sezon. Vesta va fi purtata si vara cu blugi si sandale, pantalonii masculini pot fi purtati cu un top cu bretele si tocuri, la orice petrecere. Optiunile sunt nelimitate!

Accesorii cu logo

In sezonul in care ti-ai dori sincer sa nu trebuiasca sa parasesti caldura casei in fiecare dimineata, accesoriile potrivite sunt cele mai casual si practice. Si ce oare e mai practic si cool decat o geanta crossbody sau un rucsac din piele? Nimic, mai ales daca optezi pentru modelele noi: incapatoare si cu detalii putin mai indraznete. Poate chiar un model cu unul din logo-urile tale preferate. Brandul Guess de la Fashion Days are multe accesorii in acest stil in noua colectie!

În articolul

(P) Top 5 piese în tendințe pentru iarnă 2022

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x