Pregătiri pentru petrecerile de final de an - rochia perfectă aleasă cu multă atenție

Publicat pe 13.12.2019 la 10:43 Actualizat pe 13.12.2019 la 10:53

Rochiile sunt mereu o investiție bună, dorită de orice femeie. Practic niciodată nu ai suficient de multe rochii. Cele festive și de club sunt o categorie aparte și pun mereu accent pe eleganţa feminină și pe liniile corporale. Pentru un look sexy, pentru o apariție remarcabilă vei fi poate dispusă să scoți din buzunar câteva sute de lei.

Este timpul acela din an când petrecerile se țin lanț, de la cele în familie la cele tradiționale sau la birou. Sunt multe ocazii în care participi la party-uri și la fel de multe motive să faci shopping. Îți dorești să strălucești, la propriu, iar acest lucru înseamnă achiziții făcute cu grijă, de la Clessidra.

Pentru cunoscătoare, Clessidra este un e-shop destinat celor care își doresc să se îmbrace chic și la modă. Sunt urmărite trendurile actuale, astfel că în mod special la capitolul rochii vorbim despre ținute de club, de zi, de seară, o varietate de croiuri, modele și printuri.

Paietele, favoritele sezonului

În cadrul unor petreceri sofisticate trebuie să te îmbraci pe măsură, la înălțimea pretențiilor. Paietele pot fi o alegere potrivită. Sunt strălucirea de care ai nevoie, iar croiurile sunt atât de diverse. Partea și mai bună este că poți opta pentru o astfel de rochie, adaptată după cum ai nevoie să te avantajeze din punct de vedere al siluetei.

La Clessidra vei găsi cele scurte, dar cu mâneci lungi, paietate cu auriu, pe cele midi dar cu umerii goi, asimetrice și cu crepeu. O astfel de rochie poate fi ideală și pentru marea petrecere a trecerii dintre ani.

Catifeaua, eleganţă clasică

Pentru petreceri ceva mai sobre, pentru evenimente unde dresscode-ul impus este cel elegant poți alege catifeaua și nu greșești deloc. În plus, catifeaua este potrivită pentru acest sezon, fiind un material agreat mai bine acum, oferind și confortul termic de care ai nevoie. Cu textura sa lucioasă, îți asiguri o apariție wow.

Și de data aceasta vorbim despre rochii party versatile, potrivite pentru siluete diverse. Clessidra propune spre exemplu rochia mulată, cu fronseuri. Chic și mai relaxată din punct de vedere al croiului este rochia în tipar A, cu decolteul de tip V și mâneci lungi, o variantă total potrivită pentru orice siluetă.

Multe printuri

Rochiile acestui sezon și trendurile impuse dictează cât mai multă culoare, cât mai multe printuri. Așadar nu te rezumă la ceva simplist, ci preferă să optezi mai degrabă pentru un croi simplu, dar un imprimeu atractiv. Turcoaz, geometrical print, animal print, dantelă, snake skin print și multe astfel de opțiuni sunt demonstrația clară că moda actuală nu se rezumă la simplism și minimalism. Totuși cu bun gust, nu un amestec haotic de modele.

Cât scoți din buzunar pentru ținuta de sărbători

Rochiile sunt mereu o investiție bună, dorită de orice femeie. Practic niciodată nu ai suficient de multe rochii. Cele festive și de club sunt o categorie aparte și pun mereu accent pe eleganţa feminină și pe liniile corporale. Pentru un look sexy, pentru o apariție remarcabilă vei fi poate dispusă să scoți din buzunar câteva sute de lei. Nu rata însă ofertele Clessidra, prețurile promoționale. Ai și mai multe motive să începi sesiunea de shopping aici. Vei găsi lenjerie modelatoare, corsete și centuri care te ajută să arăți și mai bine în rochiile preferate.

În articolul

Pregătiri pentru petrecerile de final de an - rochia perfectă aleasă cu multă atenție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x