Pudra de bebeluşi: 4 beneficii nebănuite pentru frumuseţea ta

Publicat pe 31.10.2014 la 12:16 Actualizat pe 01.11.2014 la 12:21

Timpul nu este întotdeauna de partea noastră, aşa că un produs-minune, multifuncţional, este întotdeauna binevenit. Tocmai de aceea, astăzi vom vorbi despre pudra pentru bebeluşi, care are utilităţi nebănuite pentru frumuseţea ta.

Timpul nu este întotdeauna de partea noastră, aşa că un produs-minune, multifuncţional, este întotdeauna binevenit. Tocmai de aceea, astăzi vom vorbi despre pudra de bebeluşi, care are utilităţi nebănuite pentru frumuseţea ta. Iată despre ce este vorba:

Poate înlocui şamponul uscat

Şamponul leave-in este soluţia ideală în cazul în care te confrunţi cu problema părului care se îngraşă repede. Însă ce te faci când tubul se goleşte, iar părul tău nu are un apect plăcut cu toate că l-ai spălat cu doar o zi sau două înainte? Pudra de bebeluşi îţi vine în ajutor! Tot ce trebuie să faci este să presari o cantitate mică la rădăcina firelor de păr, să aştepţi două – trei minute, după care să foloseşti o perie pentru a scăpa de praful alb.

Îndepărtează aspectul lucios al tenului

Tenul tău are un aspect lucios, însă tocmai ţi s-a terminat pudra matifiantă? Din nou, această pudră-minune îţi vine în ajutor! Trebuie doar să aplici o cantitate mică de acest produs pe ten, ca un finisaj al machiajului, iar problema va dispărea imediat.

Creează efectul de gene false

Iată încă o utilitate a pudrei de talc, la care cu siguranţă nu te-ai gândit! Este cunoscut faptul că genele lungi conferă un farmec aparte privirii unei femei, iar pudra pentru bebeluşi poate veni în ajutorul tău în acest sens. Tot ce trebuie să faci este să aplici un strat din acest produs cu ajutorul unui beţişor de ureche între alte două straturi de mascara.

Te scapă de durerile provocate de epilatul cu ceară

Pentru a evita durerea provocată de epilatul cu ceară, aplică pudra de talc pe zona respectivă şi vei vedea că ceara nu se va mai lipi de piele, ci doar de firele de păr, pe care le vei putea îndepărta mai uşor.

În articolul

Pudra de bebeluşi: 4 beneficii nebănuite pentru frumuseţea ta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x