Rețeta unui PĂR FĂRĂ CUSUR! Cel mai eficient SPRAY de descurcat părul încâlcit

Publicat pe 21.06.2017 la 15:45 Actualizat pe 21.06.2017 la 16:52

Te-ai saturat de aceeasi coafura, dar nu poti incerca alte variante deoarece parul tau are tendinta de a se incurca rapid? Specialistii recomanda un spray special pentru parul de acest gen.

pexels.com

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc vedetele să aibă întotdeauna coafuri excepționale, cu toate că ele sunt cele care apelează cel mai des la produse cosmetice și aparate de coafat? Ei, bine, secretul lor este unul cât se poate de banal.

Cea mai ieftină soluție pentru descurcat părul

Două ingrediente pe care sigur le ai în casă te vor ajuta să îți păstrezi podoaba capilară în cea mai bună stare. Iată de ce ai nevoie:

Specialiștii recomandă ca, ori de câte ori vrei să-ți coafezi părul și ai de gând să folosești diverse produse și aparate de coafat, să aplici în prealabil o soluție compusă din patru părți apă și o parte balsam de păr. Pentru a te asigura că toate firele de păr beneficiază de acest tratament, amestecă ingredientele într-un recipient prevăzut cu pulverizator.

Pe lângă faptul că vei oferi o protecție sporită firului de păr, podoaba ta capilară se va descurca mai rapid și mai bine, fără prea multe dificultăți.

Este un truc ieftin și la îndemâna oricui, care te va transforma și pe tine într-o apariție de invidiat. Soluția obținută din cele două ingrediente poate fi aplicată indiferent de tipul părului și de lungimea acestuia, fiind la fel de eficientă în toate cazurile.

În articolul

Rețeta unui PĂR FĂRĂ CUSUR! Cel mai eficient SPRAY de descurcat părul încâlcit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x