Rochii de domnișoară de onoare - cum îți alegi modelul perfect

Publicat pe 01.03.2018 la 09:02 Actualizat pe 01.03.2018 la 09:12

Alegeți rochiile pentru domnișoare de onoare împreuna cu mireasa, acestea trebuie să se potrivească stilului propriu și temei nunții.

A fi domnișoară de onoare la o nuntă este o calitate deosebită, pe care o poți avea rar, sau chiar doar odată în viață. Fie că ești invitată să fii domnișoara de onoare la nunta celei mai bune prietene, fie că ești alături de sora ta, acest statut este unul important, fapt pentru care trebuie să îi acorzi atenția cuvenită.

Trebuie să ții seama că în calitate de domnișoara de onoare, vei fi în alaiul de nuntă, vei fi una dintre cele mai importante personaje și vei strălucii alături de mireasa și nașă la toate etapele importante ale ceremoniei de nuntă. Dealtfel voi veți da tonul pe partea de stil și eleganta, veți oferi strălucire și bucurie petrecerii de nuntă.

Cum te pregătești în calitate de domnișoară de onoare

Întrucât vei fi una dintre piesele principale, vei fi alături de mireasa pe durata ceremoniei de la biserică, vei lua parte la hore și dansuri tradiționale și bineînțeles vei apărea în fotografiile importante de nuntă.

Comunicarea cu mireasa și nașa acesteia este foarte importantă pentru că voi sunteți cele ce veți crea povestea nunții, veți da tonul evenimentului și culoarea petrecerii de după ceremonie. Astfel este important să concepeți împreuna un plan de acțiune care să cuprindă detalii legate de coafuri, make-ip și bineînțeles să alegeți cele mai importante articole - rochiile: rochia de mireasă, rochiile pentru nașă și evident rochii de domnișoară de onoare.

Trucuri utile pentru a alege rochiile de domnișoară de onoare perfecte

Alegeți rochiile pentru domnișoare de onoare împreuna cu mireasa, acestea trebuie să se potrivească stilului propriu și temei nunții. Totuși ține minte, modelele destinate domnișoarelor de onoare trebuie să fie senzuale, sexi să dețină în același timp aer glamour și inocență, să fie prețioase și să te pună în valoare.

Pentru a cuprinde mai ușor tema nunții te poți orienta către rochii în culori ce se regăsesc în buchetul de flori al miresei. Te poți orienta către roșu, dacă buchetul are în compoziție trandafiri sângerii; burgund în cazul în care se găsesc bujori delicați; violet în cazul în care mireasa poartă flori de lisianthus. Dacă în buchet se regăsesc trandafiri galbeni sau albi, poți alege o rochie pastel delicata și când buchetul este realizat din flori albe, poți opta pentru culori metalice vibrante, care oferă somptuozitate și eleganță acestor tipuri de evenimente.

Textura materialelor este și ea importantă, trebuie să te reprezinte și pe tine, dar să vină și cu detalii din partea miresei. Dacă mireasa este o fire nonconformistă vă puteți orienta către rochii domnișoară de onoare scurte, cu croi modern și aplicații inedite. Puteți opta pentru stofe cu textură delicată și decorațiuni opulente care să evidențieze personalitatea. Pe partea de elemente decorative varietățile sunt numeroase, de la paiete decorative la accesorii fine și șnuruiri bine poziționate.

Poți alege două rochii, în cazul în care dorești să te bucuri de un look cuminte la ceremonia de la biserica și de o ținuta stilish la petrecerea de nunta organizată seara în decorul impresionant. Dacă dorești să faci alegerea perfectă fără bătăi mari de cap, poți alege rochii de domnișoară de onoare de la Inpuff. Astfel de modele sunt elegante, cochete, stilate, potrivite pentru diferite evenimente de amploare. Aici poți să descoperi modele inedite care să te inspire, care să te aducă alături de mireasă și nașa în povestea frumoasă pe care o creați.

Optați pentru tipurile de rochii domnișoară de onoare lungi dacă doriți să vă bucurați de acea eleganță specifică stilului urban, modelele baby doll cu dantelă pentru un look inocent sau clasicele modele din tul pentru a beneficia de ținuta elegantă atent realizată.

Un alt aspect de care trebuie să țineți seama este legat de starea de bine pe care o oferă rochia aleasă! Modelul perfect se simte impecabil, arată bine și îți oferă acea strălucire de care ai nevoie pentru a face față cu bine acestui statut onorabil.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Rochii de domnișoară de onoare - cum îți alegi modelul perfect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x