Sănătatea înainte de toate. Unde poți să faci în siguranță o epilare definitivă

Publicat pe 05.02.2016 la 16:21 Actualizat pe 05.02.2016 la 16:29

Epilarea definitivă este folosită de milioane de femei din întreaga lume, care își doresc să elimine din viața lor marele disconfort legat de epilarea periodică prin diferite metode. Însă siguranța contează!

Epilarea definitivă este folosită de milioane de femei din întreaga lume, care își doresc să elimine din viața lor marele disconfort legat de epilarea periodică prin diferite metode. Însă siguranța contează!

Majoritatea femeilor care își doresc să se epileze definitiv se informează pe internet și de la prietenele lor pentru a alege salonul potrivit. Totodată, ele au la dispoziție doua variante de epilare definitivă: cea cu laser și cea care utilizează lumina intens pulsată (IPL).

Epilare definitivă cu IPL la standarde de renume mondial

Cele mai sigure saloane sunt, însă, și cele mai cunoscute. Spre exemplu, Nomasvello este lider mondial în epilare definitivă cu IPL, este singurul brand de îngrijire personală din Top 50 Francize Mondiale și ocupă locul 41 în clasamentul celor mai bune francize din lume.

În 2007, primele două centre Nomasvello au fost deschise în Spania, unde au prezentat clienților un concept nou de preț unic pentru tratamentele cu IPL. Afacerea a luat un avânt incredibil și în decurs de un an au fost deschise 275 de centre Nomasvello, fiind prima franciză din domeniul frumuseții recunoscută la nivel mondial ca având cea mai rapidă dezvoltare.

În 2009 existau 587 de centre Nomasvello, iar în 2010, 929 de centre își deschiseseră porțile în zece țări. În 2011, Nomasvello era, deja, prezent pe trei continente și 15 țări, iar în 2012, după cinci ani de la deschidere, Nomasvello a deschis 1293 de centre în 15 țări.

În România există 20 de centre Nomasvello în București, dar și în Iași, Ploiești, Bacău, Baia Mare, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați și Timișoara.

Mituri vs. adevăr în epilarea cu IPL

Epilarea cu IPL se bazează pe un sistem prin care lumina este filtrată și ghidată către rădăcina firelor de păr pentru a o distruge. Tehnologia presupune folosirea unei game largi de lungimi de undă a luminii, care este policromatică. Există, astfel, o mare varietate de fototipuri care pot fi tratate. Epilarea cu IPL este neinvazivă, confortabilă și este disponibilă la prețuri foarte avantajoase, comparativ cu alte tipuri de epilare.

Pe internet circulă, însă, o serie de mituri legate de epilarea definitivă cu IPL care le-ar putea determina pe femei sa se întrebe cât de sigură este o astfel de procedură și cât de periculoasă ar putea fi pentru sănătate.

Epilarea definitivă cauzează cancer? Răspunsul este, în mod evident, negativ. Epilarea definitivă cu IPL a fost descoperită de un medic în timpul tratării alunițelor cu laserul. În prezent, epilarea definitivă cu IPL este singurul tratament recomandat de medicii dermatologi pentru tratarea foliculitei. În plus, terapiile faciale cu IPL tratează ridurile, urmele de acnee și petele de pe piele.

Epilarea definitivă este dureroasă și costisitoare? Din nou, acesta este doar un mit. Tratamentele de epilare defintivă cu IPL nu sunt mai dureroase sau mai costisitoare decât epilarea cu ceară. Ele vin, însă, la pachet cu un mare avantaj: după primele patru ședințe efectuate lunar, părul începe să crească mult mai rar și mai greu, iar cheltuiala va deveni trimestrială, fiind apoi necesară o singură ședință de întreținere pe an.

Principalele avantaje ale epilării definitive cu IPL

Epilarea definitivă cu IPL oferă câteva avantaje incontestabile față de alte metode de epilare:

1. Este un tratament care necesită aproximativ 6 ședințe pe an, însă rezultatele sunt permanente și

foarte eficiente;

2. Procedura este nedureroasă;

3. Tratamentul, privit în ansamblu, este mult mai avantajos din punct de vedere financiar decât

metodele clasice de epilare;

4. Nu sunt cunoscute efecte secundare ale epilării definitive cu IPL;

5. Rezultatele sunt vizibile după prima ședință.

Foto: Creative Commons

În articolul

Sănătatea înainte de toate. Unde poți să faci în siguranță o epilare definitivă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x