Specialiștii îți spun ce coafuri se poartă în noaptea de Revelion

Publicat pe 27.12.2016 la 13:13 Actualizat pe 27.12.2016 la 13:25

Pentru ca noaptea dintre ani sa fie una de neuitat, nu doar tinuta e cea care conteaza, ci si coafura. Iata sfaturile hair stilistului Cristi Pascu.

În noaptea dintre ani, imaginația este limita atunci când vine vorba despre coafurile doamnelor. Hairstylistul Cristi Pascu insistă totuși ca look-ul să fie adecvat locului în care are loc petecerea.
Dacă vă petreceți noaptea dintre ani la un restaurant, atunci vă puteți inspira din coafurile afișate de marile vedete la Premiile Oscar.

In trend sunt coafurile cu o cărare exagerată, care sunt spectaculoase. Dacă vreți să vă simțiți ca Amy Adams pe covorul roșu la Oscaruri, atunci optați pentru acest tip de coafură. În funcție de rochia pe care o îmbrăcați puteți opta pentru un coc perfect, pentru împletituri spectaculoase sau pentru o variantă de coafură Wet Look, în care părul este ud doar la rădăcină, iar restul părului este coafat în bucle lejere. Nu lipsesc nici accesoriile de păr. În trend sunt coronițele sau bentițele de prințesă, cu detalii prețioase, dar și acele ace de păr sau agrafe de zeiță, inspirate din mitologia greaca”, spune Cristi Pascu

Pentru Revelionul petrecut la club, hairstylistul recomandă coafurile excentrice și accesoriile metalice.

“In cazul unui Revelion petrecut la club, coafura trebuie să aibă efectul WOW. Se poartă părul tapat exagerat, împletiturile, coafurile avangardiste și accesoriile metalice, sau cele cu tot felul de cristale și elemente colorate. Atenție mare însă la rochia purtată. Dacă alegeți o rochie cu paiete, atunci coafura poate să aibă volum, însă trebuie să fie simplă, lipsită de accesorii. Vorbim în general de tot felul de coafuri festive și vă recomand să evitați coafurile new punk sau de inspirație rock, care sunt mai degrabă potrivite unui seri de festival”, continuă Cristi Pascu.

În cazul balurilor, doamnele trebuie să respecte dress-code-ul scris pe invitație.

Dacă ultima noapte din an o veți petrece la un Bal vienez, atunci puteți purta rochie cu crinolină și o coafură inspirată din epoca victoriană. Dacă tema este Great Gatsby, atunci părul trebuie coafat retro, în stilul anilor ’20”, mai spune Cristi Pascu.

În articolul

Specialiștii îți spun ce coafuri se poartă în noaptea de Revelion

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x