SPRÂNCENELE PERFECTE: Cum îți aranjezi CORECT sprâncenele și de ce produse ai nevoie

Publicat pe 22.09.2016 la 13:00 Actualizat pe 22.09.2016 la 14:01

Nicio alta trasatura nu-ti va influenta expresia asa cum o fac sprancenele, asa ca tebuie sa le ingrijesti constant. Forma si culoarea acestora sunt vitale!

hepta.ro

Sprâncenele au un impact uriaș asupra fizionomiei tale

Nicio altă trăsătură nu-ți va influența la fel de puternic expresia, în măsura în care o fac sprâncenele. Tocmai din acest motiv, este important să le acorzi o atenție deosebită și să le îngrijești în mod constant. Pe lângă numeroase tratamente de îngrijire, cum ar fi masajele cu uleiuri naturale sau cremele, la fel de important este procesul pe care îl urmezi atunci când te pensezi, dar și modul în care aplici farduri speciale sau alte produse cosmetice.

Forma sprâncenelor

Dimensiunea, grosimea și lungimea sprâncenelor tale sunt cele trei lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, deoarece ele dau forma. Dacă sprâncenele sunt structurate așa cum trebuie, chipul îți va părea mai echilibrat și, mai mult decât atât, îți va fi mai ușor să ascunzi unele imperfecțiuni. Pentru a obține un astfel de rezultat, este indicat să te pensezi în mod constant, de cel puțin trei ori pe lună. Pentru început, poți să apelezi la ajutorul unui specialist. El te va ajuta să stabilești forma potrivită a sprâncenelor, care să-ți încadreze cum trebuie ochii, fruntea și nasul. Bineînțeles, poți merge ori de câte ori este nevoie la același salon specializat, însă la fel de ușor te poți pensa singură, la tine acasă. Este la fel de simplu și, după câteva încercări, vei deveni expertă. În comerț găsești toate materialele necesare, de la pensete, până la kituri sau șabloane. Îți trebuie doar timp liber și puțină îndemânare.

Accesorii pentru sprancene

Penseta cu pieptene (11,62 lei), mini-kitul pentru sprâncene (21,99 lei) și setul de șabloane pentru sprâncene (11,62 lei) sunt ideale dacă te hotărăști să îți aranjezi singură sprâncenele, chiar la tine acasă.

Culoarea sprâncenelor

Pe lângă formă, culoarea sprâncenelor este și ea la fel de importantă. Specialiștii recomandă ca, atunci când te machezi, să folosești farduri de sprâncene în culori cât mai naturale. Dacă ești brunetă, de preferat este să alegi să-ți colorezi sprâncenele într-o nuanță apropiată de cea a părului tău. Pentru celelalte tipuri de păr, poți opta pentru farduri în nuanțele pământului. Nu uita nici de aplicator! Alege o pensulă specială, deoarece este confecționată în așa fel încât să nu-ți distrugă sprânceana sau să te zgârie, mai ales că vorbim despre o zonă sensibilă a feței.

Accesorii pentru sprancene perfecte

Pensula pentru aplicarea fardului pentru sprâncene (16,46 lei) și kitul pentru sprâncene (21,99 lei) nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj, dacă vrei să ai niște sprâncene perfecte.

În articolul

SPRÂNCENELE PERFECTE: Cum îți aranjezi CORECT sprâncenele și de ce produse ai nevoie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x