(P) Tendințe pentru mireasa anului 2021: curajoasă și entuziastă

Publicat pe 12.04.2021 la 15:48 Actualizat pe 12.04.2021 la 15:57

Bridal Studio Pronovias

La fel ca în multe alte domenii, pandemia de Coronavirus a produs schimbări majore și în domeniul nunților, de la locații alese, până la numărul de invitați și ținute adoptate. Constrânși și de restricțiile impuse, mirii s-au adaptat din mers și au ales în 2020 ceremonii restrânse, mai intime, doar cu membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Ținutele au fost mai relaxate iar locațiile mult mai informale decât în anii trecuți. Miresele au ales să poarte rochii simple, clasice, minimaliste sau cu câteva detalii personalizate care au mai îndulcit puțin atmosfera total atipică pentru o nuntă în România.

Tendința de organizare a ”micro nunților” se păstrează și în 2021, în mare parte din cauză că restricțiile ce impun un număr redus de invitați și regulile de distanțare socială încă sunt în vigoare. Anul 2020 a impus această traiectorie, dar se pare că atât specialiștii în organizarea nunților cât și cei care vor să îți spună ”Da” pentru totdeauna, dincolo de emoțiile negative trăite din cauza pandemiei și a incertitudinii, încep să simtă și să aprecieze farmecul nunților mai intime și mai personale. Accentul s-a mutat de la mărimea nunții la timpul de calitate petrecut cu cei apropiați, la exclusivismul locației, al florilor, al meniului ales și bineînțeles al ținutelor adoptate.

Curajul și entuziasmul, notele definitorii pentru mireasa anului 2021

Dincolo de orice restricții, de mărimea nunții și locație, rochia de mireasă rămâne însă piesa centrală de la petrecere iar tu trebuie să te simți în centrul atenției. Spre deosebire de un 2020 mai cuminte, mireasa anului 2021 pare că își va lua revanșa purtând rochii care nu mai țin cont de niște reguli stricte. Miresele pot alege orice le place și ce le vine bine fără să mai țină cont dacă rochia se va potrivi cu locația sau ora petrecerii. Va fi doar despre ele și pentru ele.

Designerii propun pentru 2021 rochii de mireasă surprinzătoare, curajoase și cu detalii din ce în ce mai interesante. De la stilul glamour cu aplicații fine de cristale și paiete, rochii fastuoase cu trene, dantele fine, volane, funde și mâneci statement, până la rochii fluide din voal sau din contră rochii cu spatele gol sau decolteu adânc, miresele pot alege orice. Curajul și entuazismul par a fi notele definitorii pentru mireasa anului 2021.

Singura ”regulă” rămâne aceea de a alege rochia care te reprezintă cu adevărat pentru a te simți specială în ziua în care îți vei uni destinul cu sufletul tău pereche. ”Perfect” și ”potrivit” devin în acest context două adjective care te vor defini doar pe tine și ceea ce îți dorești tu cu adevărat. Poți purta trene lungi fără ca locația să fie un restaurant de 5 stele și paiete și funde chiar dacă nunta este ziua și în aer liber. De tine depinde cât de curajoasă ești sau cum vrei să te simți.

Totul este permis, iar Bridal Studio Pronovias îți pune la dispoziție nu numai rochia specială, potrivită și modernă pe care ți-o dorești, ci chiar ”visul tău perfect”. Selecția de rochii de mireasă este compusă din creații exclusiviste de la branduri de renume la nivel mondial, lucrate manual și folosind doar materiale de înaltă calitate, toate având un element comun: dorința de a sărbători dragostea și începuturile fericite, respectându-ți stilul personal. Indiferent că preferi o rochie de mireasă în tendințe, usor non-conformistă sau că ești adepta stilului clasic, cu siguranță vei găsi ceea ce doresți în showroom Bridal Studio Pronovias.

Iată ce modele îți propune Bridal Studio Pronovias pentru 2021 pentru a fi nu numai o mireasă unică și fericită, ci și una în tendințele trasate la nivel mondial:

Rochii de mireasă din voal

Rochii realizate din materiale fluide și vaporoase, asimetrice, prinse pe un singur umăr, cu tăieturi pe coapse sau cu un decolteu adânc sunt perfecte pentru un aspect simplu, delicat și romantic. Cu avantajul că se potrivesc oricărei siluete, ele sunt alegerea perfectă pentru nunțile în aer liber sau cele de la malul mării.

Rochii de mireasă cu mărgele, paiete și cristale

Feminitate, senzualitate de bun gust și strălucire vor fi elementele descriptive din ziua nunții tale. Rochii fine cu aplicații din mărgele, paiete și cristale vor face ca tu să fii o apariție de neuitat, cu un aspect rafinat, demnă de un star de Hollywood.

Rochii cu funde

Fundele atașate pe partea din spate sunt pentru multe case de modă la nivel internațional, în centrul atentiei. Pentru o atingere dramatică si un accent texturat al rochiei, fundele reprezintă exact ce iți trebuie.

Rochii cu volane

Dacă vrei să fii o mireasă diferită, atunci o rochie cu volane ar trebui să fie alegerea ta. Surprinzătoare dar și delicată în același timp, vei părea că plutești în ziua ta specială.

Rochii cu mâneci statement

Dacă ai o personalitate îndrăzneață, un model cu mâneci mai bufante este alegerea potrivită pentru tine.

Rochii de dantelă

Dantela rămâne și în tendințele anului 2021. Reinterpretată și cu accente moderne, dantela se găsește nu doar în croiurile clasice și elegante ci și în cazul stilului ”boho” sau la rochiile potrivite pentru o nuntă pe plajă.

Dincolo de tendințe, găsirea ACELEI rochii este un pas important pentru a te simți cu adevărat ca într-un basm la propria nuntă. Orice personalitate ai avea și orice model ți-ai dori, consultanții Bridal Studio Pronovias te așteaptă în showroom pentru a descoperi împreună rochia ta de vis.

În articolul

(P) Tendințe pentru mireasa anului 2021: curajoasă și entuziastă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x