Top 5 treninguri de dama de nelipsit din garderoba ta in 2017

Publicat pe 10.02.2017 la 21:43 Actualizat pe 02.03.2017 la 16:03

Spre deosebire de anul 2016, unde nuantele pamantii erau la putere, in 2017 vom avea parte de o explozie de culori si printuri in toate colectiile marilor case de moda.

Anul 2017 promite sa fie total surprinzator in domeniul modei inca din primele luni. Daca aveai impresia ca trendurile anului 2016 vor ramane valabile si in 2017, iata ca acum regulile jocului se schimba complet.

Spre deosebire de anul 2016, unde nuantele pamantii erau la putere, in 2017 vom avea parte de o explozie de culori si printuri in toate colectiile marilor case de moda. Si asta nu e tot! Se pare ca anul Cocosului de Foc promite schimbari majore.

Stilul clasic va fi complet reinventat, iar aceasta schimbare va viza toate obiectele vestimentare.. de la iconica LBD (little black dress) la articole sport precum treningurile de dama, absolut toate vor trece printr-un filtru nou, creativ si indraznet.

Daca pana acum te imbracai in trening doar la sala sau la cumparaturi, gratie acestor noi tendinte care au revigorat modelele clasice, vei putea purta treninguri de dama la iesiri in oras, in club cu prietenii sau la munca, daca nu ai un anumit cod vestimentar impus.

Mereu la curent cu tendintele actuale, site-ul HainedeVis a creat in studioul propriu o intreaga colectie de treninguri de dama, tinand cont de indicatiile celor mai mari specialisti in domeniul fashion cu privire la trendurile ce vor domina anul 2017 in moda feminina.

Iata care sunt tendintele acestui an in materie de treninguri de dama, dar si cateva exemple de astfel de produse versatile si deosebit de interesante, care te vor ajuta sa fii in pas cu moda si sa te faci remarcata in orice situatie:

1. Treninguri de dama din catifea

Daca pana acum eram obisnuite ca treningurile sa fie doar din bumbac sau din material supraelastic, in culori uni, previzibile si monotone, se pare ca in acest an vom putea iesi din tipare cu treninguri de dama din catifea, in culori aprinse precum albastru electric sau bordo.

Site-ul HainedeVis comercializeaza modele de treninguri de dama realizate din catifea de calitate superioara, ce au un design modern si un croi lejer. Astfel, vei fi in pas cu moda intr-un outfit comod si te vei putea bucura de orice ce ti-ai propus in acea zi.

2. Treninguri de dama cu printuri de inspiratie traditionala

Cu o aparitie timida in anul 2016, se pare ca printul de inspiratie traditionala isi face simtita prezenta mai mult ca oricand in noul an si isi pune amprenta pe toate modelele clasice, inclusiv pe cele de treninguri de dama. Treningul Mirage imbina stilul sport, urban-chic, cu stilul traditional prin intermediul insertiilor florale de pe bluza si de pe pantalonii slim. Realizat din bumbac elastic, acest trening versatil lasa pielea sa respire, asa ca poate fi purtat fara probleme chiar si o zi intreaga.

3. Treninguri de dama cu insertii de piele ecologica

In 2017, pielea ecologica este un material foarte folosit, deoarece confera hainelor un suflu nou, incadrandu-le de minune in stilul chic-urban, in mare voga in acest sezon.
Treningurile de dama precum Gangsta sau Black de pe site-ul HainedeVis respecta intocmai tendintele acestui an si sunt un must-have in garderoba oricarei femei active. Realizate din bumbac usor elastic, cu insertii chic din piele ecologica, aceste modele iti ofera o libertate mare de miscare, gratie croiului lejer si pantalonilor slim, care iti vor contura frumos silueta.
Vei putea purta aceste modele de treninguri cu orice ocazie, fie ca mergi la cumparaturi sau la o intalnire cu prietenii in oras, multumita stilului chic-urban in care se incadreaza si le vei putea accesoriza foarte usor, alaturand outfitului o pereche de adidasi cu platforma, o geaca de piele si / sau un rucsac cool, pentru o aparitie de senzatie.

4. Treninguri de dama in culori trendy

O combinatie putin probabila in conceptia multora, dar extrem de surprinzatoare si interesanta este folosirea culorii bordo in cazul treningurilor de dama. Au fost create astfel de jocuri cromatice tocmai pentru a contrabalansa aerul sport al treningurilor cu feminitatea inspirata de culoarea vinului. Treningul Trend de la HainedeVis este alegerea perfecta pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa fie remarcate si admirate in orice imprejurare si care nu se tem sa experimenteze look-uri noi, creative si feminine.

5. Treninguri de dama army in culori aprinse

Asa cum spuneam, in anul 2017 toate modelele clasice de treninguri de dama vor avea parte de o transformare radicala. Este si cazul treningurilor army. Daca pana acum se regaseau in colectii doar modele in nuante de verde oliv sau khaki, iata ca acum site-ul HainedeVis iti pune la dispozitie treninguri de dama Military in culori aprinse, care iti vor oferi un look trendy cu un minim de efort.

Indrazneste sa iesi in evidenta si alege creatiile originale ale HainedeVis, un brand de haine 100% romanesc, care pune pret pe respectarea tendintelor actuale din moda si pe calitatea produselor, totul la un pret accesibil.

În articolul

Top 5 treninguri de dama de nelipsit din garderoba ta in 2017

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x