TOP coafuri rapide pe care le poti realiza DOAR cu un uscator de par

Publicat pe 23.05.2018 la 20:05 Actualizat pe 23.05.2018 la 20:14

Noi iti oferim 5 idei de coafuri lejere pe care poti obtine acasa, DOAR folosind un uscator de par!

Toate tanjim dupa o coafura exact ca la salon, insa exista numeroase moduri in care ne putem aranja parul chiar si acasa. Pentru asta, nu e necesar sa investim sume mari de bani in instrumente sau produse pentru ingrijirea si stilizarea parului. Noi iti oferim 5 idei de coafuri lejere pe care poti obtine acasa, DOAR folosind un uscator de par!

1. Bucle lejere

Iti doresti bucle lejere, pe care sa le porti purta atunci cand te-ai saturat de parul perfect intins? Le poti obtine folosind un uscator de par! Cum? In primul rand, pentru a obtine o superba coafura in valuri cu ajutorul feonului, parul trebuie sa fie umed. Imparte-l apoi in doua sectiuni egale si impleteste-ti doua codite, legandu-le cu un elastic de par. Pasul urmator este sa iti usuci parul, dupa care iti poti desface impletitura! Gata, esti pregatita sa cuceresti lumea!

Sursa: images.unsplash.com

2. Bucle mari

O coafura cu bucle iti poate da o stare foarte buna, mai ales daca, de regula nu acorzi foarte multa atentie parului si iti este mai comod sa il porti strans. Uscatorul tau de par este perfect si pentru acest tip de coafura, asa ca nu vei avea nevoie de ondulator sau de o perie rotativa. Tot ce iti trebuie sunt cateva bigudiuri de dimensiuni mari, pe care iti poti prinde suvitele de par, atunci cand acesta nu este complet uscat. Mai apoi, usuca pur si simplu parul si desfa, la final, bigudiurile!

Sursa: images.unsplash.com

3. Par drept

Noi, femeile, parca ne-am dori mereu ceea ce nu avem, cel putin atunci cand vine vorba despre parul nostru! Asadar, daca ai un par buclat, e foarte posibil sa iti doresti sa incerci un look diferit.
Daca vrei sa vezi cum te prinde o coafura cu par drept, nu e nevoie sa iti vizitezi hairstylistul. Foloseste uscatorul tau de par si o perie de par obisnuita. Imparte parul in sectiuni subtiri. Usuca, mai apoi, fiecare sectiune in parte, in timp ce perii firele de par de la radacina pana la varfuri.

Sursa: images.unsplash.com

4. Coafura bob cu volum

Daca ai adoptat o tunsoare scurta, sau daca ai de gand sa o faci dar ti-e teama ca nu vei reusi sa te coafezi singura acasa, iti spunem ca se poate. Si de data aceasta, instrumentul minune este un uscator de par profesional.
O metoda pe care o poti utiliza daca ai o tunoase bob, de exemplu si, ca atare, iti doresti mai mult volum este sa iti pui in aplicare indemanarea si sa iti usuci parul in timp ce folosesti o perie rotunda. Daca nu esti foarte indemanatica sau vrei o varianta mai rapida, pur si simplu usuca-ti podoaba capilara in raspar.

Sursa: images.unsplash.com

5. Coafura Pixie

Tunsoarea Pixie reprezinta o coafura in tendinte, care isi pastreaza locul in top de cativa ani la rand. Daca te numeri printre posesoarele acestei tunsori, iti spunem ca poti sa te aranjezi foarte rapid tot cu instrumentul magic: un uscator de par de calitate!
Pentru a obtine un fabulos look Pixie, ai nevoie insa si de putina ceara de par. Aplica o cantitate de produs pe palma si aranjeaza-ti firele de par cu degetele, in timp ce iti usuci podoaba capilara. Ai vazut cat de rapid este?

Sursa: images.unsplash.com

În articolul

TOP coafuri rapide pe care le poti realiza DOAR cu un uscator de par

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x