Tratament miraculos pentru tenul acneic. Vei avea o piele ca de bebeluș

Publicat pe 01.02.2016 la 22:05

Proprietățile absorbante și de regenerare ale argilei, de-a dreptul uimitoare, sunt cunoscute din vremea frumoasei regine Cleopatra

hepta

Proprietățile absorbante și de regenerare ale argilei, de-a dreptul uimitoare, sunt cunoscute din vremea frumoasei regine Cleopatra.

Argila verde, denumită și „Pământul miraculos”, provine din distrugerea chimică a unor roci, dar are o compoziție asemănătoare cu cea a corpului uman. Acest miracol al naturii acționează acolo unde găsește un dezechilibru și se concentrează să remedieze răul.

Ingredient preferat în poțiunile de frumusețe ale celebrei regine Cleopatra, argila are proprietăți absorbante și de regenerare de-a dreptul uimitoare. Aplicată pe piele, îndepărtează toate substanțele impure și microorganismele toxice de la nivelul pielii.

Este antiseptică și antibiotică, are putere mare de regenerare celulară, ceea ce o face cel mai de succes remediu în problemele tenului acneic. Absoarbe și reglează secreția de sebum, fără a agresa epiderma; are acțiune de cicatrizare și calmare în tratarea problemelor tenului normal, mixt, gras.
O mască de argilă verde de două ori pe săptămână va face o exfoliere a celulelor moarte de la suprafața pielii, lăsând epiderma tânără, curată și sănătoasă.

Citește continuarea AICI

În articolul

Tratament miraculos pentru tenul acneic. Vei avea o piele ca de bebeluș

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp