Vezi ce curs trebuie să urmezi din toamnă ca să întorci toate privirile!

Publicat pe 22.08.2014 la 15:34 Actualizat pe 22.08.2014 la 15:38

“Părul trebuie să fie blond în acest sezon, cu multe şuviţe subţiri, în tonuri care să conţină puţin pigment roşu”, recomanda, pentru aceasta toamnă, Mirela Vescan,unul dintre cele mai renumite nume din make-up-ul românesc.

“Părul trebuie să fie blond în acest sezon, cu multe şuviţe subţiri, în tonuri care să conţină puţin pigment roşu”, recomanda, pentru aceasta toamnă, Mirela Vescan,unul dintre cele mai renumite nume din make-up-ul românesc.

În cee ace priveşte machiajul, se poartă nuanţe deschise de maro în combinaţie cu alb, argintiu, bleo, verde, negru. Accentul este pus pe pleoapa superioară şi apare un efect de lifting, nu se văd cearcănele şi proporţiile fetei se schimbă. Rujul este roşu, roz sau orange, mat şi tranparent. Trebuie să se vadă textura naturală a buzelor evidenţiata senzual de o culoare, spune Mirela Vescan.

Lucrează în acest domeniu din ’90, este o perfecţionista, iubeşte ceea ce face şi, în scurt timp, a ajuns un nume de referinţă în machiaj. Vedete precum Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Ozana Barabancea, Nadia Comăneci apelează la Mirela Vescan.

Din toamnă, Mirela Vescan începe un nou curs de make-up profesional la Intact Media Academy, şansă oricărui aspirant de a deveni make-up artist cu diploma. “Sunt la a 23-a generaţie de studenţi”, spune ea. “Pornim de la zero, nu e nevoie ca studenţii să aibă cunoştinţe prealabile de make-up facem practică din prima zi, lucrăm în fiecare zi altceva, avem teorie, istoria frumuseţii şi a machiajului. La final de curs toată lumea fardează bine şi are un gabaj bogat de informaţie, fiecare are posibilitatea să se dezvolte”.

Cursurile încep pe 1 septembrie, iar înscrierile se pot face pe intactmediaacademy.ro sau la număr de telefon 0212087402.

În articolul

Vezi ce curs trebuie să urmezi din toamnă ca să întorci toate privirile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x