Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

Publicat pe 16.03.2018 la 11:05 Actualizat pe 16.03.2018 la 12:21

Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

Tocmai ce ai acceptat să fii nașă la nuntă, nu mai ai mult timp la dispoziție și nu știi cum să te îmbraci? Cu siguranță îți dorești o ținută elegantă, în tendințe, care să te facă să arăți impecabil în ziua cea mare, să te avantajeze și care să te ajute să te distrezi, nu să te încurce din cauza croielii neadecvate.

După mireasă, din punct de vedere al ținutei, ca nașă ești cea de-a doua persoană importantă a cărei ținută este intens analizată și studiată de către invitați.

Pe lângă machiaj și accesorii, care trebuie să fie în același ton de eleganță și rafinament, rochia de nașă trebuie să te ajute să radiezi. Decizia nu este una ușoară, mai ales când ai la dispoziție atât de multe variante de rochii elegante, menite să îți pună în evidență silueta. Site-urile online vin în ajutorul tău cu cele mai bune oferte pentru evenimentele mari și îți pun la dispoziție o gamă variată de rochii elegante, special create pentru fiecare eveniment în parte, fie că este nuntă, cununie, botez.

Poți comanda acum rochii de nașă si te poți bucura de un produs unic, personalizat în funcție de preferințe, care te va ajuta să bifezi cel mai reușit eveniment. Să fii naș de cununie sau de botez presupune implicare și atentie față de eveniment, dar sunt și multe întrebări cărora nu le cunoști răspunsul. Iată care sunt câteva dintre ele!

Ce trebuie să port, rochie lungă sau rochie scurtă? De obicei, se spune că așa cum este lungimea rochiei de mireasă, așa trebuie să fie și lungimea rochiei pentru nașă. Dacă mireasa are rochia lungă, atunci și nașa optează tot pentru rochie lungă. Însă, dacă te simți bine într-o rochie scurtă și o găsești pe cea potrivită, fără să fie prea extravagantă și simplă, atunci poți purta și o rochie de nașă scurtă.

Câte rochii trebuie să port ca nașă în ziua evenimentului? Nu se poate spune că există o regulă bine stabilită în acest sens, ci totul este în funcție de cum te simți. În principiu, ar trebui o rochie de zi și una de seară, însă, dacă îți dorești, te poți schimba și de mai multe ori în ziua evenimentului. Accentul va fi pus pe ținuta nașilor, așa că nu trebuie decât să te încadrezi în temă.

Ce buget trebuie să am pentru rochia de nașă? Nimeni nu îți poate stabili un buget înainte. În rochia de nașă investești atât cât îți permiți, dar ia în calcul următorul aspect. Rochia elegantă o poți purta doar la evenimente foarte elegante, așa că invesești într-o ținută pe care nu o porți prea des. Pentru faptul că trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor evenimentului, dar trebuie și să le arăți respect mirilor și invitaților, apelează la o rochie sau rochii nașă superbe, calitative și nu prea stridente.

În articolul

Voi fi nașă! Ce trebuie să știu?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x