Vrei să slăbești? Ce sucuri este bine să consumi ca să topești kilogramele în plus

Publicat pe 01.07.2016 la 16:57 Actualizat pe 01.07.2016 la 17:24

Dacă ți-ai propus să elimini câteva kilograme din greutate, atunci poți să incluzi în dieta ta câteva sucuri, ce te pot ajuta să obții rezultatele dorite. Mai jos ai câteva recomandări, care îți pot fi un real sprijin în procesul de slăbire.

Dacă ți-ai propus să elimini câteva kilograme din greutate, atunci poți să incluzi în dieta ta câteva sucuri, ce te pot ajuta să obții rezultatele dorite. Mai jos ai câteva recomandări, care îți pot fi un real sprijin în procesul de slăbire.

Anca Alungulesei, expert în nutriție și trainer în alimentație raw-vegan, recomandă în cartea sa, „Sănătate la pahar”, sucuri care pot fi incluse în curele de slăbit.

Cei care vor să piardă câteva kilograme, dar totodată să se simtă în formă, plini de energie și bună dispoziție pot alege, ca un ajutor esențial în acest proces, sucurile din legume verzi. Acestea „sunt ideale în procesul de eliminare a kilogramelor în plus!”.

Din câteva ingrediente aflate la îndemână tuturor în această perioadă din an, cei care vor să-și reducă greutatea corpului într-un mod sănătos pot opta pentru sucul natural presat la rece din spanac, busuioc, roșii și castraveți. Fiecare dintre ingredientele acestui suc aduce beneficii reale pentru sănătate și ajută la pierderea kilogramelor nedorite, în timp ce oferă posibilitatea delectării cu un preparat foarte gustos.

Roșiile, recomandate în cadrul unei diete sănătoase, contribuie la reglarea greutății corporale și reducerea nivelului de lipide în sange” explică expertul în nutriție Anca Alungulesei, iar castraveții „datorita conținutului mare de apa au foarte puține calorii, de aceea sunt recomandați persoanelor care doresc să elimine câteva kilograme”, mai spune autoarea cărții „Sănătate la pahar”.

În afară de aromă deosebită, busuiocul furnizează organismului minerale alcalinizatoare pentru a contrabalansa dietele acide, iar spanacul, prin conținutul său bogat în minerale, vitamine și clorofilă este recomandat tuturor, „dar în special persoanelor convalescente sau care trec prin perioade de oboseală și epuizare” mai spune Anca despre proprietățile acestui suc presat la rece, util atât pentru păstrarea sănătății, cât și a frumuseții corpului.

În articolul

Vrei să slăbești? Ce sucuri este bine să consumi ca să topești kilogramele în plus

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x