Biscotti cu scortisoara - cei mai buni biscuiti pe care i-ai mancat vreodata!
Publicat pe 06.02.2013 la 17:53 Actualizat pe 06.02.2013 la 17:55
Amesteca untul cu zaharul pana devine aerat - cam 4-5 minute.
Adauga ouale si amesteca bine, apoi adauga untul si esenta.
Separat amesteca toate produsele uscate - faina, pradul de copt, sarea si scortisoara.
Adauga amestecul cu faina peste pasta cu unt. Amesteca-le pana se omogenizeaza intr-o coca.
Formeaza un salam de aproximativ 8 cm diametru si lung de 25-30 de cm si aseaza-l pe o foaie de copt intr-o tava si acopera-l cu amestecul format din zaharul brun, scortisoara si ou.
Coace-l pentru 45 de minute la 180 de grade celsius.
La final scoate-l si taie-l fierbinte in felii lunguiete. Aseaza-le culcate pe tava si unge-le cu restul de crema ramasa si baga-le iar in cuptor pentru inca 15 minute.
Scoate-i din cuptor, asteapta sa se raceasca si serveste-i dimineata langa o cafea buna.