Biscuiti cu portocale si ricotta
Publicat pe 07.02.2013 la 16:20
Crema de branza se obtine prin amestecarea pana la omogenizare a tuturor ingredientelor.
Pentru coca amesteca faina, zaharul si sarea intr-un bol si adauga untul taiat cuburi pana se omogenizeaza intregul amestec. Incorporeaza oul si laptele si imparte coca obtinuta in 2 parti egale.
Fiecare fin bucati se intinde intr-o foaie de 22 pe 33 de centimetri care apoi se unge cu oul batut. Pe fiecare din cele dreptunghiuri de pe prima foaie intinsa se pune cate o lingura de crema de branza si acopera-le cu drepturi ontinute din cea de a doua foaie.
Lipeste marginile fiecarui dreptunghi cu ajutorul unei furculite.
Muta biscuitii obtinuti pe o foaie de cuptor si baga-i la frigider pentru 30 de minute.
Incinge cuptorul la 160 de grade si transfera biscuitii in cuptor pentru 20-25 de minute.
Lasa-i sa se raceasca si pregateste decorul prin amestecarea zaharului cu sucul de portocale pana ai consistenta unei paste de dinti.
Pune amestecul intr-un pos sau o punga careia ii tai un colt si lasa-ti imaginatia sa zboare in timp ce decorezi biscuitii.
Sursa: www.10thkitchen.com