Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Publicat pe 19.08.2010 la 11:28 Actualizat pe 19.08.2010 la 12:36

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Intr-o tigaie se topeste untul, iar cu o spumiera se indeparteaza resturile albe de la suprafata, urmand sa lasati doar grasimea untului in tigaie. Fileul de calcan se da prin lapte bine si apoi prin faina, dupa care se prajeste in untul topit.

In alta tigaie se face sosul: untul topit se lasa mai mult pe foc pana devine maroniu, apoi se adauga patrunjel maruntit si lamaie. Se lasa doar un pic, maximum 20 de secunde, apoi sosul se pune deasupra pestelui.

Pofta buna!

În articolul

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 februarie 2025. Gemenii se gândesc la viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
România, de trei zile sub un vortex polar. După gerul cumplit, vremea ne face o nouă surpriză
a1.ro
Cum arăta Raluca Bădulescu înainte să slăbească dramatic. La ce metode a apelat pentru a arăta ca acum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Cum să îmbunătățești igiena somnului pentru un stil de viață sănătos
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Soţia lui Daniel Pancu a vorbit despre relaţia cu bărbatul vieţii sale. Destinul i-a readus unul lângă altul după două decenii
MediCOOL
Exerciții care încetinesc procesul de îmbătrânire. Te pot face să pari mai tânăr
Spynews
Primele declarații ale familiei lui Andrei Perneș, după înmormântare! Clipe sfâșietoare pentru sora lui: ”Încă aștept să te mai văd” | FOTO
DeParinti
Vârsta la care copiii sunt cei mai dificili: ce spun studiile și cum poți gestiona această etapă
MediCOOL
Test de infertilitate. Răspunde la 10 întrebări și află dacă ești la risc să nu poți avea copii
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x