Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Publicat pe 19.08.2010 la 11:28 Actualizat pe 19.08.2010 la 12:36

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

Intr-o tigaie se topeste untul, iar cu o spumiera se indeparteaza resturile albe de la suprafata, urmand sa lasati doar grasimea untului in tigaie. Fileul de calcan se da prin lapte bine si apoi prin faina, dupa care se prajeste in untul topit.

In alta tigaie se face sosul: untul topit se lasa mai mult pe foc pana devine maroniu, apoi se adauga patrunjel maruntit si lamaie. Se lasa doar un pic, maximum 20 de secunde, apoi sosul se pune deasupra pestelui.

Pofta buna!

În articolul

Calcan in unt maroniu cu patrunjel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x