Cartofi gratinati cu ceapa si parmezan

Publicat pe 07.02.2013 la 15:55 Actualizat pe 07.02.2013 la 16:15

Cartofii se curata si se taie rondele, se clocotesc pentru 4 minute si apoi se scurg si se aseaza jumatate din ei intr-o tava. Se presara nucsoara si piperul si o treime din branza si parmezan. Se acopera cu restul de cartofi.
Ceapa se taie julien si se caleste cu untul aproximativ 5 minute. Se fixeaza gustul cu sare si ierburi si se intinde peste cartofii din tava.
Se acopera totul cu branza rasa, parmezan, smantana si lapte si se da la cuptor pentru 40 de minute sau pana cand se rumeneste smantana.
foto: food52.com
În articolul

Cartofi gratinati cu ceapa si parmezan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x