Cartofi gratinati cu ceapa si parmezan

Publicat pe 07.02.2013 la 15:55 Actualizat pe 07.02.2013 la 16:15

Cartofii se curata si se taie rondele, se clocotesc pentru 4 minute si apoi se scurg si se aseaza jumatate din ei intr-o tava. Se presara nucsoara si piperul si o treime din branza si parmezan. Se acopera cu restul de cartofi.
Ceapa se taie julien si se caleste cu untul aproximativ 5 minute. Se fixeaza gustul cu sare si ierburi si se intinde peste cartofii din tava.
Se acopera totul cu branza rasa, parmezan, smantana si lapte si se da la cuptor pentru 40 de minute sau pana cand se rumeneste smantana.
foto: food52.com
În articolul

Cartofi gratinati cu ceapa si parmezan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 martie 2025. Gemenii au nevoie de mai multă ordine în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
El este jandarmul de 27 de ani, împuşcat mortal de un coleg la un exercițiu de trageri. Răzvan era subofiţer la Brigada Specială de Intervenţie
a1.ro
Horoscop detaliat pentru aprilie 2025 pe săptămâni. Află ce aduce fiecare săptămână din această lună pentru zodia ta
HelloTaste.ro
Paste carbonara fără smântână. Rețeta simplă care te va cuceri
Catine
3 zodii vor pune punct unor situații conflictuale după 14 martie 2025. Universul le pregătește pentru următorul capitol din viața lor
useit.ro
Experții au descoperit sursa unui semnal spațial misterios. De unde ar fi provenit
as.ro
Ce pensie poate avea românul care aşteaptă încă milionul de euro! „Eu mai am o speranţă”
MediCOOL
Când e bine să faci duș, dimineața sau seara? Ce recomandări fac medicii
Spynews
Eclipsă de Lună în Fecioară, în noaptea dintre 13 martie și 14 martie! Patru zodii vor fi cele mai afectate
DeParinti
Cum știi că ai un copil fericit, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Ce este vitamina U și ce beneficii are pentru sănătate
HelloTaste
Huevos rotos. Rețeta unui preparat atât de simplu, dar foarte gustos
x