Chec cu ciuperci

Publicat pe 31.01.2013 la 14:12 Actualizat pe 31.01.2013 la 14:28

Se calesc ciupercile feliate in unt pana se evapora toata apa. Se presara sare si piper si se lasa la racit.

Se bat ouale cu uleiul si smantana si la final se adauga faina si praful de copt. Apoi se incorporeaza ciupercile, ceapa, ardeii taiati marunt si verdeata.

Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace 35-40 de minute la 200 de grade Celsius sau pana cand trece testul scobitorii.

Cu cateva minute inainte de a-l scoate din cuptor, se presara cu parmezan si se mai lasa 5 minute.

Se scoate din forma si se taie doar dupa ce s-a racit.

foto: http://www.ghid-culinar.ro

În articolul

Chec cu ciuperci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2025. Gemenii sunt sfătuiți să scoată altruismul la iveală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Conceptul care se află într-un singur oraș din România. Primăria a investit un milion de euro: "Mai la îndemână"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care s-ar putea să aibă nevoie de bani până la finalul lunii ianuarie 2025. Nativii care au nevoie de sprijin financiar
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Metode de îmbunătățire a antrenamentelor de fitness. Ce poți face pentru a te menține în formă
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Cum să gestionezi crizele de furie ale copiilor în public: strategii utile pentru părinți
MediCOOL
Remedii naturale pentru a combate inflamația. Cum pot acționa împotriva simptomelor
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x