Cotlet de porc caramelizat in zahar brun, acoperit in sos de ciuperci

Publicat pe 27.02.2013 la 10:27 Actualizat pe 27.02.2013 la 11:25

Presarati zaharul pe cotlete. Pune-ti carnea intr-un castron si stropiti-o cu sos de soia.

Se lasa la frigider, la marinat, pentru cel putin 2 ore.

Se aseaza apoi pe o tava si de dau la cuptor si pentru 30-35 de minute.

Supa crema de ciuperci se pune la fiert, la foc mic.

Cand carnea e aproape gata se scufunda cotletele in supa si se lasa in continuare la foc mic pana cand aceasta scade transformandu-se intr-un sos gros.

Este gata cand carnea s-a fragezit.

foto: closetcooking.com

În articolul

Cotlet de porc caramelizat in zahar brun, acoperit in sos de ciuperci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 februarie 2025. Gemenii se gândesc la viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
România, străbătută de cele mai mici temperaturi din ultimii şapte ani. Urmează cea mai geroasă noapte, cu temperaturi de -25 de grade
a1.ro
Cum arăta Raluca Bădulescu înainte să slăbească dramatic. La ce metode a apelat pentru a arăta ca acum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Cum să îmbunătățești igiena somnului pentru un stil de viață sănătos
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Ianis şi Elena Hagi vor fi părinţi! Veste uriaşă în familia „Regelui”, la şapte luni de la nuntă
MediCOOL
Exerciții care încetinesc procesul de îmbătrânire. Te pot face să pari mai tânăr
Spynews
Ți se rupe sufletul! Tatăl lui Andrei Perneș de la Mireasa, în lacrimi! Nu s-a putut desprinde de sicriu / FOTO
DeParinti
Vârsta la care copiii sunt cei mai dificili: ce spun studiile și cum poți gestiona această etapă
MediCOOL
Test de infertilitate. Răspunde la 10 întrebări și află dacă ești la risc să nu poți avea copii
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x