Crema de broccoli
Publicat pe 27.07.2010 la 17:42 Actualizat pe 23.08.2010 la 19:39
Pentru inceput, puneti putina apa la fiert, in care dizolvati un cubulet de concentrate de legume. In alt vas puneti la fiert doua oua, timp de 8 minute. Curatati un cartof si taiati-l cubulete. Mai aveti nevoie de o ceapa pe care trebuie sa o taiati cubulete mici. Taiati broccoli in bucatele mai mici. Acesta poate fi atat proaspat cat si inghetat, are aceleasi proprietati nutritive. Brocoli se adauga peste cartofii care au fiert 50%. Caliti apoi ceapa in unt topit intr-o tigaie, peste care adaugati si putin chilli. Adaugati ceapa peste cartofi si lasati-i sa fiarba. Broccoli se adauga peste cartofi si se mai lasa la fiert timp de 4 minute. Dupa ce le-ati curatat, taiati ouale in felii subtiri. Folosind un blender, pasati preparatul; rezultat din fierberea cartofilor si broccoli. Turnati crema intr-un castron si ornate cu rondele de oua, boabe de strugure si o frunza de menta.