Creveti cu pesto si supa cu urechi de lemn
Publicat pe 27.07.2010 la 21:41 Actualizat pe 26.08.2010 la 00:41
Preparare creveti cu pesto:
In primul rand se face sosul pesto, amestecand busuiocul verde cu foarte putina sare, usturoi si parmezan, cu ajutorul unui mojar. Se pune ulei de masline intr-o tigaie la incins, se adauga crevetii si se calesc usor.
Pe o farfurie se aseaza "sifonat de busuioc", se adauga crevetii, iar in mijloc un bol mic cu sosul pesto.
Preparare supa:
Intr-o tigaie se incing doua linguri de ulei de susan, se adauga ceapa, se caleste putin. Apoi se pune apa si un pic de sos de soia. Se taie urechile de lemn care au fost inmuiate in prealabil. Se pun si ele in apa, apoi piperul, oul batut in timp ce se pune in oala, porumbul, ghimbirul si la sfarsit, un pic de otet. Se poate adauga coriandru sau patrunjel.
Pofta buna!