Euforia Cuisine / Clatite cu urda, inghetata si sos de capsuni
Publicat pe 08.02.2011 la 21:08
Dragos si Stefan Bercea, de la restaurantul Cabana Vanatorilor din Predeal, prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta simpla, cu specific ardelenesc: clatite cu urda si marar.
Preparare:
Se face umplutura din urda dulce, ou, zahar, coaja de lamaie, putin miez de la batonul de vanilie si marar. Se amesteca si apoi, dupa impachetare, se gratineaza cu smantana si zahar brun.
Vasele in care se vor da la cuptor clatitele se ung cu unt. Se pun clatitele umplute in vas, se acopera cu smantana si zahar brun. Se dau cateva minute la cuptor. Se scot, se pudreaza cu zahar fin.
Se pune cate o clatita pe farfurie, iar alaturi de ea putina inghetata de vanilie, frisca si sos de capsuni.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!