Euforia Cuisine / Cotlet de porc cu smantana
Publicat pe 18.03.2011 la 14:17 Actualizat pe 18.03.2011 la 16:51
Iulia Creanga si invitatul sau, Bogdan de la restaurantul Class din Bacau, au preparat pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta pe baza de carne de porc: cotlet cu sos de smantana.
Preparare: Cotletul de porc se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper, apoi se topeste putin unt intr-o tigaie si se adauga cotletul la rumenit.
Se taie baconul cubulete si se adauga langa cotlet, apoi se presara piper si se adauga smantana lichida. Se rup cateva firisoare de rozmarin si se pun in sosul din tigaie.
La final se asaza cotletul imbracat in sos alb pe farfurie , alaturi de baconul afumat. Se pune pentru decor rozamrin, darsi putin morcov. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!