Euforia Cuisine / Cotlet de porc cu smantana

Publicat pe 18.03.2011 la 14:17 Actualizat pe 18.03.2011 la 16:51

Cotlet de porc cu smantana

Iulia Creanga si invitatul sau, Bogdan de la restaurantul Class din Bacau, au preparat pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta pe baza de carne de porc: cotlet cu sos de smantana.

Preparare
: Cotletul de porc se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper, apoi se topeste putin unt intr-o tigaie si se adauga cotletul la rumenit.

Se taie baconul cubulete si se adauga langa cotlet, apoi se presara piper si se adauga smantana lichida. Se rup cateva firisoare de rozmarin si se pun in sosul din tigaie.

La final se asaza cotletul imbracat in sos alb pe farfurie , alaturi de baconul afumat. Se pune pentru decor rozamrin, darsi putin morcov. Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / Cotlet de porc cu smantana

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x