Euforia Cuisine / Cotlete de berbecut marinate cu garnitura de orez salbatic

Publicat pe 01.10.2010 la 00:54 Actualizat pe 02.10.2010 la 01:00

Cotlete de berbecut marinate

Preparare: Uleiul de masline se pune la incins intr-o tigaie. Cotletele de berbecut, marinate in prealabil in bait din vin rosu, ulei de masline, usturoi, sare, piper si rozmarin pentru 12 ore, se prajesc pe o parte si pe alta in uleiul incins.

Pasul urmator: Orezul se fierbe pentru zece minute, apoi i se adauga curry, sare si piper. Se pune apoi intr-un cerc de inox pentru a-i da forma, peste el se adauga parmezan, langa el se pune sosul de rosii, radichio si cotletele de berbecut.

Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / Cotlete de berbecut marinate cu garnitura de orez salbatic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x