Euforia Cuisine / Crepes suzettes
Publicat pe 03.12.2010 la 17:54 Actualizat pe 14.12.2010 la 12:03
Bucatarul Nelu de la popasul turistic Elisa din judetul Calarasi a prezentat pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta de clatite frantuzesti.
Prepare: Intr-o tigaie incinsa se pune untul la topit. Se pun peste el foile de clatita impachetate, fructele si zaharul, atat cel tos, cat si cel vanilat. Se prajesc putin pe ambele parti, se adauga peste ele suc de lamaie, suc de portocale, lichiorul de portocale si putin cognac. Pe o farfurie se pune putina ciocolata lichida, mai mult pentru decor, apoi se asaza clatitele, peste ele fructele. Pentru un plus de aroma se adauga putin suc de portocale.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!