Euforia Cuisine / Creveti nordici
Publicat pe 04.01.2011 la 00:28 Actualizat pe 04.01.2011 la 01:36
Chef Cezar gateste impreuna cu Victor o reteta rapida de creveti nordici, scaldati in sos de smantana si lichior dulce de anason.
Preparare: Usturoiul se curata si se taie in doua. Intr-o tigaie se pune ulei de nuci la incins, iar in ea se aureste putin usturoiul. Apoi se scoate din tigaie. Se da putin ghimbir pe razatoare si se caleste si el putin in ulei. Apoi se pun si crevetii si se rumenesc usor. Lime se da pe razatoare. Peste creveti se adauga sucul de lime si putina smantana dulce si putina sare. Apoi se pune si lichiorul de anason. Pe o farfurie adanca se pun crevetii cu sos, iar intr-un bol alaturat orezul ca si garnitura. Se decoreaza cu lime.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!