Euforia Cuisine / Creveti saganaki
Publicat pe 11.03.2011 la 12:49 Actualizat pe 11.03.2011 la 12:51
Chef Cezar si Stavros au pregatit in studioul Euforia TV o reteta clasica greceasca, creveti saganaki.
Preparare: se folosesc creveti proaspeti, care se curata de mantia exterioara, apoi se curata cativa catei de usturoi si se toaca marunt o ceapa alba. Se adauga la sotat, intr-o tigaie cu ulei de masline.
Se pun crevetii curatati si se amesteca de cateva ori. Se presara oregano, sare, vin alb - si se lasa la infuzat cateva minute.
Dupa ce crevetii au devenit portocalii, se adauga 2-3 linguri de rosii in bulion si se rade putina branza tare. Se adauga patrunjel verde si mancarea este gata. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!