Euforia Cuisine / Dorada in crusta de migdale
Publicat pe 09.09.2010 la 17:17 Actualizat pe 09.09.2010 la 20:40
O reteta de dorada in crusta de migdale, pregatita de bucatarul-sef al restaurantului Maridor din Bran.
Preparare: intr-o tigaie se pune unt la incins, apoi se adauga morcovii taiati felii, telina bucati, cartofii bucati - toate fierte in prealabil. Pe alta tigaie se pun pestele si crevetii la facut, dupa ce au fostasezonati cu sare si cu piper. Dupa ce pestele s-a prajit pe ambele parti, se unge cu ulei de masline si se adauga deasupra lui fulgi de migdale, pisati marunt.
Se foloseste o jumatate de lamaie pentru a se stropi crevetii facuti, dar si pestele, iar o jumatate de lamaie se foloseste ca si decor in momentul servirii. La final, se pune pestele la jumatate farfuriei, cerevtii intr-o parte iar legumele in cealalta parte. Este un preparat recomandat atat pentru masa de pranz cat si pentru cea de seara.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!