Euforia Cuisine / Dovlecei umpluti si sos de rosii
Publicat pe 17.09.2010 la 15:19 Actualizat pe 17.09.2010 la 16:28
Preparare: Se taie dovlecelul felii groase si se scobeste mijlocul. Pieptul de pui se taie cat mai mic, apoi se pune in robotul de bucatarie cu sare, piper, smantana dulce, un ou si putina nucsoara. Se face o pasta fina, apoi se scoate intr-un castron si se amesteca bine. Apoi se umplu feliile de dovlecel cu amestecul de carne.
Pasul urmator: Intr-o tigaie se incinge putin ulei de masline si un catel de usturoi taiat foarte fin. Cand tigaia este incinsa bine, se pun feliile umplute peste usturoi. Se adauga putin piper, sare si se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot si se pun intr-o tava, iar deasupra lor se presara putin cascaval. Se lasa la cuptor la gratinat.
Se face si un sos din rosii cherry si ceapa. Intr-o tigaie adanca se pune ceapa la calit, apoi se adauga rosiile cherry taiate, un pic de cimbru si pasta de rosii. Intr-o farfurie se aseaza putin din sosul realizat, iar deasupra se aseaza feliile de dovlecel. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!