Euforia Cuisine / File de pangasius cu mazare
Publicat pe 04.12.2010 la 18:28 Actualizat pe 04.12.2010 la 19:20
Bucatarul Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta cu pangasius si legume. Mai mult, el explica de ce controversele legate de acest tip de peste sunt nefondate.
Preparare: Pestele se marineaza: se stoarce peste el sucul de la o jumatate de lamaie, se adauga sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand se incinge, se pune ceapa tocata la calit, iar cand incepe sa devina translucida, se adauga si ardeiul taiat marunt. Se pune apoi si mazarea fiarta, sucul de rosii, se acopera si se lasa la fiert.
Intr-o alta tigaie se pune ulei la incins, fileul se taie bucatele si se prajeste usor. Apoi bucatile de peste se transfera in sosul cu mazare, impreuna cu putin marar tocat. Se mai lasa cateva minute pe foc, pentru a se contopi aromele, apoi se opreste.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!