Euforia Cuisine / File de peste alb cu spanac
Publicat pe 25.02.2011 la 11:14 Actualizat pe 25.02.2011 la 11:59
Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta usoara, excelenta pentru masa de pranz sau cea de seara: file de peste alb alaturi de garnitura de spanac proaspat si alte legume.
Preparare: Se pune la topit un cubulet de unt intr-o tigaie, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se condimenteaza si pestele cu sare si cu piper si se pune la sotat, in tigaie, pe ambele parti, cate doua minute.
Intre timp se face dressingul: intr-un bol de sticla se toarna putin ulei de masline, piper, se adauga jumatate de ceapa rosie tocata marunt, rosie, telina si dovlecel taiate cubulete mici - si se amesteca totul bine.
La final, pe farfuria de servit, se asaza mai multe frunze proaspete de spanac, dressingul se toarna peste acestea, iar tot deasupra se pune fileul de peste. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!