Euforia Cuisine / File de strut cu salata de sparanghel
Publicat pe 18.02.2011 la 17:51 Actualizat pe 18.02.2011 la 17:53
Dragos si Stefan Bercea au pregatit pentru Euforia TV o reteta pe baza de carne - file de strut cu salata de sparanghel.
Preparare: Se taie fileul de strut in fasii mici si lungi, se amesteca impreuna cu coriandru verde tocat marunt, amidon, si se pune la prajit in ulei de susan, alaturi de cativa catei de usturoi.
Intre timp se razuieste cu un aparat special sparanghelul, obtinandu-se fasii lungi, care se pun intr-un bol si peste acestea se scurge zeama de la o portocala. Se adauga si sare si sos de otet balsamic alb.
Dupa ce se rumenesc bucatile de strut, se scot si se pun pe farfuria de servit, pe mijloc se asaza salata de sparanghel, iar preparatul se serveste si alaturi de nuci de caju, prajite putin in ulei de susan, dar si de pulpa de portocala rosie. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!