Euforia Cuisine / Muschi de vita cu paste fusilli
Publicat pe 11.04.2011 la 17:41 Actualizat pe 11.04.2011 la 18:09
Nicolai si Nicu Pontas au gatit la Euforia TV o reteta de muschi de vita cu fusilli. Pofta buna!
Preparare: se pun pastele (fusilli in doua culori) la fiert, in apa clocotita cu sare si cu ulei de masline. Intre timp se pregateste muschiul de vita: se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie, apoi se taie felii din carne, care se condimenteaza cu sare si cu piper. Se pun feliile la rumenit in tigaie si se fac in stil mediu.
Se taie apoi mai multe ciuperci proaspete in bucati marunte, dar si mai multe rosii cherry. Se rade si putin cascaval.
Se adauga rosiile si ciupercile peste carne, cand aceasta este aproape gata, apoi se condimenteaza cu sare si cu piper.
In alta tigaie se topeste putin unt, apoi se adauga pastele fierte anterior si se amesteca bine.
Dupa doua minute se adauga smantana dulce peste carnea cu legume si se presara patrunjel tocat si cascaval ras.
La final, se pun bucatile de carne pe farfurie, legumele peste ai alaturi, iar pastele fierte se adauga pe langa. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!