Euforia Cuisine / Muschi de vita in sos meunier
Publicat pe 18.02.2011 la 12:03 Actualizat pe 18.02.2011 la 12:05
Muschi de vita in sos meunier - un preparat realizat in decorul natural al Cheilor Gradistei special pentru emisiunea Euforia Cuisine.
Preparare: se marineaza un muschi de vita de 200 de grame in ulei de masline si cimbru, apoi se taie in fasii subtiri. Se pun apoi fasiile la prajit usor, in ulei de masline incins, doar cateva minute insa.
Dupa un minut se adauga un cubulet de unt si se stoarce jumatate de lamaie, amestecand constant.
Separat, se fierb morcovi, pastarnac, telina si apoi se taie in feliute care se pun la sotat in ulei de masline. Dupa un minut se aauga si trei linguri de spanac sotat, apoi sare, usturoi maruntit, rozmarin. Cand sunt gata legumele se scot din tigaie, se pun pe farfuria de servit apoi, in aceeasi tigaie, se soteaza separat si broccoli.
La final, se serveste muschiul de vita in sos meunier alaturi de legumele sotate mai devreme. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!