Euforia Cuisine / Muschiulet de porc umplut

Publicat pe 11.12.2010 la 01:58

Muschiulet de porc umplut

Bucatarul Jakob Hausman prezinta pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta specific elvetiana de "appenzeller filet", adica muschiulet de porc umplut.

Preparare: Se curata pielita de pe carne, apoi se taie pe lung carnea, se desface, se acopera cu o folie de plastic si se bate usor, pentru a o presa. Prazul se taie julien, numai partea alta. Telina se curata de coaja si se taie de asemenea fasii. Este important ca atunci cand taiam telina, sa o frecam putin cu o lamaie, pentru a nu se oxida. Se curata apoi morcovul si se taie de asemenea julien.

Intr-o oala se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se pun legumele la fiert pentru doua minute maxim. Mai intai se pun morcovii si telina, iar apoi prazul. Apoi se scot si se strecoara. Ele trebuie sa ramana al dente. Apoi, pe bucata de muschi se pun cateva felii de prosciutto, sare si piper si apoi legumele semi-ofierte. Ultimul strat este cel de cascaval. Apoi se ruleaza carnea, se strange si fie se leaga cu un snur, fie se infinf scobitori pentru a nu se desface. Se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-o tigaie de metal se pune putin ulei de floarea soarelui. In el se rumeneste carnea cate putin pe fiecare parte. Apoi se da la cuptor timp de 20 minute, la 200 de grade. In tigaia in care s-a facut carnea se pune putin suc de rosii si fierbe usor pana scade. Se scot scobitorile din bucata de carne. Pe o farfurie se pun cateva felii de rosii, apoi se pune putin sos. Deasupra se pun felii din muschiuletul umplut.

Pofta buna!

Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!

În articolul

Euforia Cuisine / Muschiulet de porc umplut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 februarie 2025. Gemenii se gândesc la viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
România, străbătută de cele mai mici temperaturi din ultimii şapte ani. Urmează cea mai geroasă noapte, cu temperaturi de -25 de grade
a1.ro
Cum arăta Raluca Bădulescu înainte să slăbească dramatic. La ce metode a apelat pentru a arăta ca acum
HelloTaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Catine
Cum să îmbunătățești igiena somnului pentru un stil de viață sănătos
useit.ro
Cercetătorii români au făcut o descoperire care poate rescrie istoria Europei. Ce au găsit în Munții Carpați
as.ro
Femeia celebră de 75 de ani care arată ca o adolescentă, criticată dur după ultima apariţie: „Te-am văzut cum arăți în realitate”
MediCOOL
Exerciții care încetinesc procesul de îmbătrânire. Te pot face să pari mai tânăr
Spynews
Primele declarații ale familiei lui Andrei Perneș, după înmormântare! Clipe sfâșietoare pentru sora lui: ”Încă aștept să te mai văd” | FOTO
DeParinti
Vârsta la care copiii sunt cei mai dificili: ce spun studiile și cum poți gestiona această etapă
MediCOOL
Test de infertilitate. Răspunde la 10 întrebări și află dacă ești la risc să nu poți avea copii
HelloTaste
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
x