Euforia Cuisine / Peach Melba

Publicat pe 28.02.2011 la 02:34 Actualizat pe 28.02.2011 la 02:41

Peach melba

Madalin, bucatar al restaurantului Butoiul Sasului din Brasov, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta argentiniana dulce si rapida de desert.


Preparare: intr-o cupa de sticla se pune o jumatate de piersica. Celelelate bucati de fruct se taie fasii si se asaza in cupa, sub forma de spirala. Se adauga inghetata, se stropeste cu putin cognac si putin quatro. Se imbraca totul in frisca. Se decoreaza cu ciocolata lichida, physalis si o cireasa.


Pofta buna!


Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia Tv!

În articolul

Euforia Cuisine / Peach Melba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 martie 2025. Peștii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea în România până pe 31 martie
a1.ro
Oana Radu, taxată dur pentru kilogramele în plus. Cum a apărut la Sala Palatului alături de Dorian Popa
HelloTaste.ro
Baba ganoush, salata de vinete orientală pe care o vei adora
Catine
Gogoși pufoase cu cartofi în aluat. Rețetă tradițională
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din martie 2025. Ce titluri vor fi disponibile
as.ro
„Regină!” Fiica lui Ion Ţiriac şi-a luat prin surprindere fanii cu ultima apariţie. Ioana a ajuns de nerecunoscut
MediCOOL
Cele mai întâlnite mituri despre incontinența urinară. Ce spun specialiștii despre afecțiunile urinare
Spynews
Larisa Iordache, imagini emoționante cu fetița ei și a lui Cristian Chiriță! Fosta gimnastă își duce acasă micuța / FOTO 
DeParinti
Piure de cartofi cu somon la abur. O masă echilibrată pentru cei mici
MediCOOL
Acizii grași Omega-3 din uleiul de pește pot inversa rezistența la insulină. Un studiu a analizat efectele acestui aliment
HelloTaste
Fritule, gogoșile pe care trebuie să le încerci când ajungi în Croația
x