Euforia Cuisine / Peach Melba

Publicat pe 28.02.2011 la 02:34 Actualizat pe 28.02.2011 la 02:41

Peach melba

Madalin, bucatar al restaurantului Butoiul Sasului din Brasov, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta argentiniana dulce si rapida de desert.


Preparare: intr-o cupa de sticla se pune o jumatate de piersica. Celelelate bucati de fruct se taie fasii si se asaza in cupa, sub forma de spirala. Se adauga inghetata, se stropeste cu putin cognac si putin quatro. Se imbraca totul in frisca. Se decoreaza cu ciocolata lichida, physalis si o cireasa.


Pofta buna!


Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia Tv!

În articolul

Euforia Cuisine / Peach Melba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x