Euforia Cuisine / Pui chinezesc cu orez si migdale
Publicat pe 10.02.2011 la 11:50 Actualizat pe 10.02.2011 la 13:05
Pui chinezesc cu sos de soia si garnitura de orez cu migdale - o reteta speciala marca Euforia TV.
Preparare: Se pune ulei de masline la incins, apoi se adauga fasii de piept de pui taiate subtiri. Separat se pune orez la fiert, in apa clocotita.
Se taie apoi julien o elie mare de ardei gras verde si un rosu si se zdrobesc doi catei de usturoi. Se adauga apoi toate aceste legume in tigaia cu carne si se presara putin ardei iute tocat marunt, dar si miere de albine.
Dupa ce se amesteca un minut se adauga si putin sos de soia, o jumatate de ceapa rosie taiata rondele si un cubulet de unt.
Intr-o alta tigaie se topeste putin unt apoi se pun fulgi de migdale la sotat, adaugandu-se apoi din orezul fiert inainte. La final se asaza acest amestec de orez cu migdale intr-o forma rotunda, iar puiul cu legume se asaza pe langa. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!