Euforia Cuisine / Risotto dulce cu fructe
Publicat pe 03.12.2010 la 10:11 Actualizat pe 14.12.2010 la 12:04
Chef Cezar pregateste o reteta inedita de risotto, in care legumele sunt inlocuite cu fructe, iar supa folosita, cu un compot dulce si vanilat. Afla care sunt pasii pentru a realiza aceasta reteta in 20 de minute, urmarind instructiunile prezentate in cadrul emisiunii Euforia Cuisine.
Preparare: Fructele se taie bucati mari. Intr-o oala se pune putin ulei de masline, iar cand acesta se incinge se pune peste el orezul. Se amesteca si cand devine sticlos se adauga putin vin alb si lichior de banane. Se amesteca bine, iar cand se evapora alcoolul, se toarna compotul de fructe si se lasa iar sa fiarba,a la foc mic.
Apoi se adauga fructele taiate si trei linguri de smantana lichida. La sfarsit se presara putin parmezan in orez. Se pune intr-o farfurie si se decoreaza cu felii de fructe.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!