Euforia Cuisine / Salata din paste cu somon si branza de capra
Publicat pe 08.03.2011 la 14:02 Actualizat pe 08.03.2011 la 23:01
Chef Cezar si Cori Gramescu au pregatit la Euforia TV o reteta de paste: salata din penne cu somon si branza de capra.
Preparare: se pun pastele la fiert, apoi se taie rondele o ceapa rosie, peste care se presara sare si zeama de la lamaie verde, pentru a scapa de mirosul persistent emanat de ceapa.
Separat, se taie rondele jumatate de dovlecel, care se vor pune intr-o tigaie, alaturi de mazare verde, zeama de lamaie si sare. Se adauga si somon afumat, taiat in fasii mai mari insa, dar si bucati de branza telemea de capra.
Dupa ce pastele s-au fiert, se scurg apoi se amesteca impreuna cu dovlecelul, mazarea, somonul si branza de capra. Salata se serveste rece, sau la temperatura camerei, si se decoreaza cu o frunza de busuioc.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!