Euforia Cuisine / Salata Riviera
Publicat pe 03.10.2010 la 16:09 Actualizat pe 03.10.2010 la 16:32
Ionut Stavru, bucatar in cadrul restaurantului Riviera din Bucuresti, a gatit salata casei, denumita "Riviera", pentru emisiunea "Euforia Cuisine".
Preparare: prima oara se caleste pieptul de pui, taiat fasii, in ulei de masline. floarea soarelui. Intre timp se prepara amestecul de salata: se pun frunze de radichio (o salata de culoare inchisa), de salata chinezeasca (verde foarte deschis), rucola, ulei de masline, zeama de lamaie, piper - si se amesteca totul bine. Se adauga boabele de struguri albi. Se adauga apoi putin praf du curry peste fasiile de pui din tigaie.
Urmatorul pas: se asaza pe farfurie amestecul de salata, iar pe margine se pun jumatati de boabe de struguri. Fasiile de piept de pui facute la tigaie se adauga apoi peste salata, la mijloc. Deasupa se pun bucati de lipii de paine, uscate insa. Se presara putin sos gorgonzola (facut din branza feta, branza gorgonzola, smantana slaba, ulei de masline, zeama de lamaie).
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!