Euforia cuisine / Saltimboca alla romana
Publicat pe 20.09.2010 la 09:41 Actualizat pe 20.09.2010 la 09:45
Preparare: Muschiul de vita se bate, apoi se sareaza si se pipereaza. Tigaia se pune la foc mediu si se pune putin unt la topit. Pe felia de carne se intind bucati de prosciutto, frunze de salvie si se ruleaza. Se pune la prajit in untul incins.
Pasul urmator: Intr-o alta tigaie se pune unt la topit. Se taie ciupercile, apoi se pun la calit in unt. Se adauga si rosiile cherry si se calesc pana cand coaja incepe sa se crape. Intre timp, carnea se prajeste pe ambele parti, se adauga si putin alb, se mai lasa putin pe foc, apoi se opreste. Se scot apoi rulourile prajite, se taie pe diagonala si se servesc alaturi de legumele calite in unt. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!