Euforia Cuisine / Somon cu portocale
Publicat pe 23.03.2011 la 17:43 Actualizat pe 23.03.2011 la 17:59
Chef Cezar si Adriana Radian au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine o reteta delicioasa de somon cu portocale.
Preparare: Se taie un fileu de mai mare de somon in bucati mai mari, care se pun apoi la cuptor intr-o tava unsa cu ulei de masline, presarandu-se si sare si storcandu-se zeama de lamaie. Se baga tava la cuptor, 15 minute la 180 de grade.
Se toaca marunt apoi o ceapa verde, apoi se topeste un cubulet de unt si se adauga putin ulei de masline intr-o cratita. Se adauga ceapa la sotat.
Se curata de coaja apoi mai multe portocale, apoi feliile de taie in cubulete care se vor adauga peste ceapa pusa deja la sotat.
La final, se scot fileurile de somon din cuptor, se pun pe farfurie, apoi amestecul de ceapa verde si portocala se asaza pe langa. Se decoreaza cu putina verdeata. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!