Euforia Cuisine / Spaghetti cu fructe de mare
Publicat pe 04.05.2011 la 13:41 Actualizat pe 04.05.2011 la 13:50
Bucatarul Florian de la complexul Diana, Belciugatele gateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta italiana de spaghetti cu fructe de mare.
Prepare: Apa se pune la fiert cu putina sare, cam trei-patru lingurite. Cand apa clocoteste, pastele se pun la fiert cu putin ulei de masline. Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline la incins. Patrunjelul se toaca marunt, usturoiul la fel, se amesteca si se pun la calit.
Scoicile care au fost tinute in prealabil doua ore in apa se pun la calit peste usturoiul cu patrunjel. Se adauga si crevetii. Se adauga si rosiile cherry, vinul alb, pasta de tomate, apoi se pun si pastele fierte si scurse. Se amesteca usor. Se servesc calde. Pofta buna!
Urmareste emisiunea Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!