Euforia Cuisine / Supa de portocale si capsuni
Publicat pe 03.02.2011 la 19:25 Actualizat pe 03.02.2011 la 20:17
Nicolai si Chef Cezar au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de supa de portocale cu capsuni.
Preparare: se caramelizeaza zaharul, 50 grame, intr-o oala de inox, apoi se adauga felii de portocale (fara pielita) si capsuni taiate pe din doua. Se toarna apoi suc proaspat de portocale si se lasa la fiert, la foc mediu. Pe final, cand fructele s-au inmuiat, se mai toarna putin suc de portocale apoi se adauga cateva frunze de salvie.
La final se lasa supa sa se raceasca, servindu-se la temperatura camerei. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!